Tendințe modă toamnă-iarnă 2022. Cele mai importante trenduri 

Tendințe modă toamnă-iarnă 2022, direct de pe podiumurile internaționale. Odată cu prezentările de modă, designerii au lansat o mulțime de propuneri vestimentare pentru sezonul rece. Indiferent că îți plac paietele, culorile îndrăznețe sau denimul, sigur vei găsi ceva pe pe placul tău.

Trendurile vestimentare pe care le vei adora  pun accentul pe culoare și pe feminitate. Fustele, rochiile cu imprimeuri și hainele croșetate sunt doar câteva din tendințele anului 2022. Află care sunt opt dintre principalele trenduri care vor fi la mare căutare in 2022.

Imprimeurile sunt nelipsite din tendințele vestimentare ale fiecărui sezon, iar în 2022 revin la modă propunerile de ținute cât mai colorate. Marile case de modă pun accentul pe imprimeuri vibrante care vor aduce strălucire pe străzi. Dungile, imprimeurile florale, geometrice și picturale se numără printre principalele propuneri ale designerilor pentru sezonul rece.  Paco Rabanne, Givenchy, Isabel Marant și Etro se numără printre designerii care le-au inclus în prezentările lor.