Cel mai bun record din istoria colegiului de baseball | Clasament 2022

Care este cel mai bun record din istoria baseballului universitar? În timpul vieții tale, ce recorduri de baseball sunt cel mai probabil să fie doborâte?

După aproximativ o jumătate de secol, cele mai uimitoare semne ale jocului par să fie dincolo de înțelegerea noastră, cel puțin pentru viitorul previzibil.

Cu Joe DiMaggio, Cal Ripken și Nolan Ryan printre cele mai faimoase nume din baseball, nu lipsesc recorduri grozave ar putea supraviețui testului timpului din Major League Baseball.

Acest articol va scoate în evidență cel mai bun record din istoria baseballului universitar care pare de necăzut și de neatins.

Iată cel mai bun record din istoria baseballului universitar.

Ce este baseball-ul? 

Baseballul este un sport în aer liber în care două echipe de nouă jucători concurează una împotriva celeilalte pe un teren în formă de diamant cu patru baze.

În SUA și Canada, este în mare parte un sport cu vreme caldă.

Atunci când un membru al echipei de teren, cunoscut sub numele de ulcior, trimite o minge unui membru al echipei de bataie pentru a încerca să lovească cu o bâtă, jocul continuă.

Două echipe adverse se schimbă la bată și la câmp în acest joc de bâtă și minge.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre baseball este priveliștea, sunetele și mirosurile terenului.

#1. 56 de meciuri consecutive a lui Joe DiMaggio

Seria epică de lovituri pe care a avut-o Yankee Clipper în 1941 poate deveni cea mai emblematică și dominantă cursă din analele istoriei baseballului.

În timpul seriei sale de lovituri, DiMaggio a avut o medie la bataie de 404 și a acumulat 91 de lovituri.

Această serie a fost cu 11 jocuri mai lungă decât următoarele cele mai apropiate jocuri consecutive cu lovituri de acest fel.

Datorită utilizării crescute a brațelor specializate în baseballul modern, este mai puțin probabil decât a fost vreodată ca un jucător să lovească în siguranță în 40 de jocuri consecutive.

Ultimul jucător care a realizat această performanță a fost Pete Rose în 1978. El deține cel mai bun record din istoria baseballului la colegiu.

Site oficial 

Citiți acest articol legat: Unde pot viziona gratuit colegii de baseball online? | Ghid complet

#2. Cele 2,632 de jocuri consecutive ale lui Cal Ripken

Ripken nu a ratat niciun meci de baseball din mai 1982 până în septembrie 1998.

El a depășit mai întâi recordul anterior de 2,130 de jocuri consecutive stabilit de Lou Gehrig, care a rezistat timp de 56 de ani, apoi a depășit acel record cu alte 500 de jocuri.

Ripken este unul dintre doar alți șase jucători care au participat la peste 1,000 de jocuri consecutive.

Ar fi nevoie de un jucător care a avut o prezență perfectă timp de 16 ani și apoi a jucat rolul unui al 17-lea an pentru a bate recordul lui Cal Ripken pentru sezoanele consecutive jucate.

Între timp, nu există niciun jucător activ care să fi jucat măcar 300 de jocuri consecutive.

El deține și cel mai bun  record în istoria baseballului la colegiu.