FashionFemeiStyle

Coafuri la moda in 2022

Anul 2022 vine cu noutati de tot felul, atat in ceea ce priveste moda cat si din punct de vedere al tunsorilor. Doamnele se pot bucura in noul an de coafuri absolut senzationale, atat simple cat si complexe. Stilurile recomandate sunt atat cele romantice si retro, cat si cele extravagante . 

Bretonul este si el in tendinte in 2022, indiferent ca vorbim de cel sobru sau dimpotriva, de cel rebel.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre tendintele in materie de hairstyling pe care stilistii le recomanda doamnelor in 2022, dar si despre cum poate o femeie sa aleaga coafura cea mai potrivita pentru ea.

Cum alegi o coafura care sa te avantajeze
Inainte de a alege o coafura in tendinte, trebuie sa te asiguri ca aceasta ti se potriveste perfect din punct de vedere al formei fetei. Prin urmare, iata ce trebuie sa stii pentru a face alegerea potrivita.

Coafura pentru fata rotunda
Daca ai o fata rotunda, atunci trebuie sa alegi o coafura care sa nu iti acopere fata. Pur si simplu, mizeaza pe un coc sau pe o impletitura, si vei vedea ca rezultatul va fi pe deplin satisfacator. Lasand fata cat mai libera, vei reusi practic sa scoti in evidenta atat expresivitatea ochilor cat si pozitia gurii sau pometii. Indiferent daca ai parul scurt sau lung, va trebui sa fie putin tapat in varful capului, pentru a alungi vizual intregul chip. Asadar, orice coafura ai alege, asigura-te ca nu uiti sa si tapezi parul.