Vizita în România a lui Maye Musk, în vârstă de 74 de ani

Mama celui mai bogat om din lume, Elon Musk, va veni în vizită la București pentru un eveniment la care va participa din postura de gazdă.

Vizita în România a lui Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2024, când își va prezenta publicului din România cartea „O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes“, scrie MediaFlux.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, iar apoi va pleca într-un turneu de promovare a cărții în Bulgaria și apoi în Turcia.

Povestea lui Maye Musk 

În cartea sa, A woman makes a Plan (O femeie are un plan), Maye Musk povesteşte cum şi-a crescut copiii ca mamă singură şi cum i-a educat ca să-şi împlinească visurile, deşi viaţa nu a fost prea îngăduitoare cu ea. Cea care şi astăzi urcă pe podiumurile prezentărilor de modă a avut o copilărie aventuroasă şi o tinereţe greu încercată. Copilăria lui Maye nu a fost deloc una obişnuită.

Amintirile ei sunt legate de zborurile deasupra deşertului Kalahari din Namibia în avionul pilotat de tatăl ei. Pilotatul avioanelor era pasiunea tatălui ei. Ea, în schimb, era un copil minune la matematică: profesorii o trimiteau să-i înveţe chiar pe elevii mai mari decât ea. La 15 ani, s-a apucat de modelling, iar la 18 s-a apucat să studieze nutriţia, devenind dietetician la 21.

Un an mai târziu, în 1970, se căsătorea cu inginerul Errol Musk. Nouă luni mai târziu venea pe lume Elon – după un an, îl năştea pe Kimbal şi după încă un an, o aducea pe lume pe fiica Tosca. Mariajul a durat nouă ani.