Ai încercat vitamina D3 cu ulei de cocos pentru imunitate?

Părinții ne spuneau că un copil care ia vitamina D în lunile cu „r” va fi sănătos și nu se va „prinde” răceala de el.

Vrei un supliment de calitate? Alege Super Vitamin D3 de la Zenyth!

Super Vitamin D3 este singura vitamina D3 cu ulei de cocos de la Zenyth, aliatul ideal pentru creșterea rezistenței organismului la infecții, inclusiv răceală și gripă. De ce Super Vitamin D3 cu ulei de cocos? În primul rând, uleiul de cocos este o grăsime sănătoasă, bogată în acizi grași cu catenă medie, mult mai eficienți decât grăsimile normale. Așadar, absorbția în sânge a acestora se face mult mai repede și, odată cu acizii grași din uleiul de cocos, se absoarbe și vitamina D3. În al doilea rând, uleiul de cocos are proprietatea de a avea rezistență crescută la oxidare, datorită acestor acizi grași cu catenă medie, numiți și trigliceride cu lanț mediu (MCT).

Imunitate la puterea D3: rolul vitaminei D în protejarea imunității

Ți-e frică să nu răcești? În cazul în care nu știai, vitamina D are rolul de a activa celulele care se ocupă de apărarea organismului împotriva acestora. Mai exact receptorii din celulele sistemului imunitar preiau vitamina D care, în cantități optime, se ocupă de identificarea, distrugerea și eliminarea agenților infecțioși din organism.

Dacă ar fi să facem o listă cu beneficiile vitaminei D asupra sistemului imunitar, cu siguranță am clasa reducerea riscului infecțiilor respiratorii, alături de protejarea împotriva gripei și răcelilor, pe primele locuri. Numeroase studii au analizat rolul vitaminei D, arătând că aceasta poate fi folosită cu succes în prevenirea și tratarea gripei, răcelii și a altor infecții.