Dacia Extreme: sistem Extended Grip pentru Jogger și Sandero

La început de martie, Dacia a anunțat că versiunea Extreme devine echipare de tip pentru 4 modele din gamă. Este vorba despre Spring, Sandero Stepway, Jogger și Duster.
Noi am călătorit în Austria pentru a afla mai multe despre noua gamă Dacia Extreme. Înainte de a conduce noile modele, gândite pentru clienții atrași de aventură și de ieșirile în natură, am aflat o serie de detalii interesante despre noua echipare de top a mărcii de la Mioveni.

DISPONIBILĂ PENTRU 4 MODELE DIN GAMĂ

Așa cum spuneam, echiparea Extreme este disponibilă pentru 4 modele din gamă: Spring (cu 65 CP), Sandero Stepway, Duster și, nu în ultimul rând, Jogger.

Din punct de vedere al designului exterior, avem câteva detalii specifice, cum ar fi culorile exterioare Verde Cedar pentru Sandero Stepway, Jogger și Duster și Albastru Slate pentru Spring. Acestea sunt scoase în evidență de numeroasele elemente vopsite în culoarea Maro Copper.

De exemplu carcasele oglinzilor laterale, centrul roților și denumirea Dacia inscripționată pe hayon.Mai există și câteva elemente de decor care evocă modul în care sunt trasate curbele de nivel pe hărțile topografice.

Pachetul exterior este completat de jantele (în nuanța Negru Shiny) de 16 inch, pe Sandero Stepway și Jogger și de 17 inch pe Duster.

NOU MATERIAL TEXTIL, REZISTENT LA MURDĂRIE

Pentru interiorul modelelor Extreme, Dacia a pregătit un nou material textil, care imită catifeaua, rezistent la murdărie și ușor de spălat. Acesta este denumit MicroCloud.

Modelul topografic de la exterior poate fi regăsit și pe covorașele din cauciuc. Si multe altele…