News

Podcastul Business Philosophy, premiat la Gala Antreprenoriatului Românesc

Romeo Chiriac, realizatorul Podcastului Business Philosophy, a fost premiat în cadrul celei de a treia ediții a Galei Antreprenoriatului Românesc, informează businessphilosophy.ro.

Business Philosophy, un produs al Clubului Media Business, care este sprijinit de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești, este lider în topul celor mai citate podcasturi în mass-media.

“Moșul Nicolae a fost generos și anul acesta cu mine, punând-mi în ghete încă un premiu pentru activitatea din mass media. Pentru aceasta mulțumesc Brand Media Production și organizatorului Galei Antreprenoriatului, jurnalistului și omului Ciprian Mailat.

Podcastul deja reprezintă o nouă formă de standardizare în monetizarea publicității, iar nivelul intelectual al consumatorului de podcast în România este în creștere, căutându-se din ce în ce mai mult calitatea.

Cum calcularea audienței unui podcast e cam neclară, singurul tool de măsurare a calității unui podcast rămâne preluarea lui de către instituțiile mari mass-media. Așa că vă invit să urmăriți podcastul Business Philosophy“, a declarat Romeo Chiriac.

Brand Media Production a premiat antreprenorii și liderii remarcabili ai economiei românești în cadrul Galei Antreprenoriatului Românesc, în prezența a peste 150 de invitați, informează topantreprenori.ro..

“O economie solidă este cea în care antreprenorii dezvoltă businessuri puternice. Aceștia
sunt adevărații performeri ai economiei, cei care își asumă riscuri, realizează investiții,
oferă locuri de muncă și plătesc taxe și impozite. Totodată, ei sunt adevărate repere
pentru tinerii care vor să-și dezvolte spiritul antreprenorial”, declară Ciprian Mailat,
managing director Brand Media Production.

Premii Speciale

Brand Media Production, companie prezentă în spațiul media atât in online, cât și pe partea de print, a acordat cinci premii speciale unor persoane care s-au făcut remarcați și merită toată admirația pentru profesionalismul cu care se dedică pentru proiectele sau acțiunile pe care le realizează.

Primul PREMIU de EXCELENȚĂ i-a revenit lui Antonio Piculeață, un tânăr de doar 16 ani, născut la New York, care a învățat să studieze vioara la vârsta de 7 ani, a cântat pe mari scene și a strâns deja numeroase premii, printre care și Festivalul George Enescu. Pasiunea pentru vioara si muzica clasica vine din familie, cu o tradiție de peste trei secole.

ANTONIO PICULEAȚĂ, a primit premiul de excelență pentru măiestria interpretării muzicii clasice la vioară.

Următorul premiu special i-a fost acordat lui LEVENTE POLGAR, pentru devotamentul și participarea la cele mai importante maratoane mondiale.

Doamnei IOANA BARDAN, președinte Asociația “Mihai și prietenii”, i-a fost acordat un premiu de excelență pentru profesionalism și implicare activă în ajutorarea copiilor cu autism.

ROMEO CHIRIAC, realizator Business Philosophy, a primit un premiu special pentru că este Lider în topul celor mai citate podcasturi în mass-media.

Iar tânărul regizor Octavian Iacob, care a realizat fimul „Dragoste fără cuvinte”, dublu nominalizat la Festivalul de la Cannes, a fost premiat pentru dedicarea și implicarea activă în ajutorarea persoanelor cu deficiențe de auz.

Antreprenorii premiați

ANTREPRENORUL ANULUI a fost desemnat ADRIAN PAVĂL, președinte Dedeman, cel mai mare grup românesc din retail, care are aproximativ 13.000 de salariați.

În sectorul PHARMA & SĂNĂTATE, Grupul FILDAS-CATENA a fost desemnat cel mai valoros brand. Premiul a fost ridicat de directorul general al Catena, Alina Marinescu.

Grupul DIGI a primit diploma de excență pentru dezvoltarea celei mai extinse rețele de comunicații. Diploma a fost ridicată de Valentin Popoviciu, vicepreședinte al Grupului.

Companiei INTERNAȚIONAL ALEXANDER i-a fost acordat diploma de excelență pentru cei 20 de ani de dezvoltare continuă a celui mai important holding românesc din transporturi.

Grupul E-INFRA a fost câștigătorul din Energie, pentru proiectele de dezvoltare a capacităților energetice în anul 2023.

La categoria MOBILITATE trofeul a revenit Autonom Group, un business pus pe picioare de frații Marius si Dan Stefan, pentru cea mai diversificată și modernă rețea de mobilitate.

LOGISTICA FEROVIARĂ SRL, parte a Grampet Group, a fost desemnată câștigătoare la categoria Logistică, pentru calitatea și siguranța la standarde înalte în transportul feroviar de marfă.

PETRU LUHAN – CEO EMAS Consulting a primit diploma de excelență pentru contribuția semnificativă adusă sectorului energetic regenerabil din România.

Domnului JEAN VALVIS, fondator Valvis Holding, i-a fost acordat trofeul pentru crearea și dezvoltarea unor branduri românești de talie mondială.

LUCIAN ȘTEFAN, fondator Global Records, a fost premiat la Categoria ENTERTAINMENT pentru leadership și viziune în promovarea și susținerea artiștilor de top.