Din NFL, la București! Au adus fotbalul american în România!

Ușor, ușor fotbalul american prinde contur și în România. Bucharest Rebels a reușit câteva transferuri de senzație în acest an. Joc Crawford și Aaron Ellis sunt doi dintre americani care au venit să le arate românilor cum se joacă în NFL. Acestora li s-a alăturat și Marianne Pahkala, un preparator fizic din Finlanda, care a lucrat la cel mai înalt nivel în SUA.

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cei de la Bucharest Rebels au fost invitați la AS.ro LIVE

Marianne Pahkala a început să joace fotbal american în Finlanda. Ulterior a ajuns în SUA unde a studiat managementul sportiv și a ajuns preparator fizic la Detroit Lions.

Am jucat fotbal american de când eram adolescentă, am devenit din ce în ce mai atrasă de acest sport. M-am mutat în Statele Unite, unde am început să studiez managementul sportiv. Avem fotbal american în Finlanda, este de mai mult timp față de România.

Am fost foarte norocoasă să cunosc anumiți oameni care m-au ajutat să ajung în NFL, totul este despre cunoștiințele pe care le ai. La început am fost la Kansas City, Detroit și am început la nivel de copii, m-am ocupat de dezvoltarea sportului”, a declarat Marianne Pahkala la AS.ro LIVE.

Să fii femeie și să lucrezi în NFL este chiar grandios. A fost grozav! Au fost câteva experiențe fantastice, NFL e atât de important”, a mai spus Marianne Phakala.