BusinessSportStyle

Sarah Dumitrescu a început pregătirea cu echipa națională. evine în baschetul american

Sarah Dumitrescu (22 de ani), fiica Anamariei Prodan (49 de ani) și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, a revenit pe teren, alături de echipa națională.

În ultima perioadă, Sarah Dumitrescu a fost ținută departe de terenul de baschet din cauza unei accidentări, dar acum a început pregătirea și speră să fie din nou în mare formă. Aceasta practică baschetul în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Sarah Dumitrescu a început pregătirea cu echipa națională și e gata de revenirea în baschetul american

După ce a trecut peste perioada dificilă a carierei de până acum, Sarah are planuri mari în baschet. Sportiva se află în această perioadă la lotul național, alături de care se pregătește pentru revenirea la forma de dinainte de accidentare.

Sarah se antrenează cu echipa națională de baschet feminin la Izvorani, așa cum a anunțat în urmă cu câteva săptămâni. Jucătoarea de baschet se află deja de trei zile în cantonament și a împărtășit o imagine de la Izvorani cu fanii, prin intermediul rețelelor sociale. În imaginea postată pe Instagram, cel mai probabil, Sarah Dumitrescu se odihnește după o sesiune de antrenamente.