Recente

Un autocamion s-a răsturnat pe DJ 105D | Șoferul a rămas încarcerat | Foto

Nova Tv Medias

Un autocamion s-a răsturnat pe DJ 105D.

Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă în jurul amiezii la un autoaccident produs pe DJ 105D, în afara localității Vard. Din câte se pare, șoferul unui autocamion condus spre Agnita a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat pe sensul opus de mers.

,,Conducătorul auto, în vârstă de 52 de ani, a fost transportat la spital, conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pompierii militari ai Stației Agnita, au intervenit cu o autospecială de stingere dotată cu descarcerare, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, la un accident rutier, unde un autocamion care transporta balastru s-a răsturnat.

,,Șoferul, un bărbat de 52 de ani a fost descarcerat de pompieri și a fost predat echipajului SMURD. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu un traumatism la membrul inferior” a a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul Un autocamion s-a răsturnat pe DJ 105D | Șoferul a rămas încarcerat | Foto apare prima dată în Nova Tv Medias.