Coliziune față-spate între 2 autoturisme pe A1 | 3 persoane au ajuns la spital

Nova Tv Medias

Coliziune față-spate între 2 autoturisme pe A1.

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 au intervenit luni seara la un accident rutier produs pe A1, kilometrul 249+800 metri, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu. Din primele cercetări efectuate se pare ca s-a produs o coliziune față-spate între 2 autoturisme, din care unul condus de un sibian de 37 de ani, care nu ar fi păstrat distanța de siguranța in mers, iar cel de-al doilea de către o femeie in vârsta de 40 de ani, din municipiul Sibiu.

,,În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a unui copil de 4 ani și a unui bărbat de aproximativ 40 de ani, toți din același autoturism. În acest moment banda a 2-a este blocată, le recomandam șoferilor sa circule cu prudenta in zona accidentului. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs accidentul” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, au intervenit la acest accident rutier.

În urma evaluărilor medicale făcute la fața locului de salvatorii sibieni sunt transportate la spital 3 persoane implicate în accident. Este vorba despre un bărbat de 40 ani cu traumatism lombar, o femeie de 39 ani însărcinată cu traumatism cranio-cerebral și o fetiță de 4 ani cu contuzii” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.