Cine televizează Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022? 

Când spui fotbal sugerezi competiție, emoții și pasiune, iar când spui Campionatul Mondial te referi la esențe de dramatism și euforie.

Festivalul “sportului rege”, Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022, debutează pe 20 noiembrie, meciul inaugural fiind, ca de obicei, disputat de echipa gazdă.

Qatar – Ecuador este doar preludiul unui campionat care se anunță foarte spectaculos, 32 de echipe luptând pentru titlul mondial, timp de aproape o lună de zile.

Finala va avea loc pe 18 Decembrie, fix cu o săptămână înainte de Crăciun, pe Lusail Stadium, o arenă de 80.000 de locuri.

Pentru cei care nu fac deplasarea în Qatar, fotbalul devine o sărbătoare privită prin micile ecrane (aici mă refer inclusiv la smartphone-uri). În următoarele rânduri vom prezenta modalitățile prin puteți urmări acest Campionat Mondial de Fotbal, unde este televizată Cupa Mondială Qatar 2022, însă și ce servicii de streaming puteți accesa.

TV – Unde putem urmări Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022?

Precum în cazul fiecărui turneu mondial de fotbal, televiziunea română este cea care a achiziționat drepturile de transmisiune.

TVR 1 și TVR 2 devin gazda fotbalul internațional, toate cele 64 de partide putând să fie urmărite GRATUIT pe aceste două posturi.

Majoritatea partidelor vor fi televizate de TVR 1, excepție făcând faza a 3-a a grupelor, când unele meciuri se dispută concomitent. În acele cazuri, TVR 2 va prelua partida mai puțin interesantă.

Online – Unde putem urmări pe internet Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022?

Cel mai bun live stream pentru Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022 este oferit tot de televiziunea română. Este probabil să găsiți tot felul de streamuri ilegale, în toate limbile posibile, însă având și un delay considerabil.

Însă, opțiunea principală rămâne site-ul oficial al TVR, tvrplus.ro, acolo putând să vedeți Cupa Mondială de Fotbal fără întreruperi, fără reclame, beneficiind de o calitate foarte bună a imaginii.

Există o problemă, anume că acest lucru este posibil doar dacă va aflați pe teritoriul României.

Mobil – Cum pot urmări pe telefon Cupa Mondial de Fotbal Qatar 2022?

Pe mobil, soluția de vizionat este la fel de simplă precum cea prezentată mai sus. De fapt, este identică, site-ul televiziunii române, acolo urmând să fie transmise toate meciurile de la Campionatul Mondial Qatar 2022. Tot ce ai de făcut este să deschizi site-ul TVR prin browser-ul telefonului tău.

Altă soluție, de această dată doar pentru abonații Digi, este aplicația Digi Online. Prin intermediul acesteia poți vedea toate posturile din grilă, inclusiv TVR, așadar te poți uita la Cupa Mondială profitând de o calitate excelentă.

Este de amintit că și această soluție este disponibilă doar pentru cei care locuiesc în România.

Străinătate – Unde se televizează Cupa Mondială de Fotbal Qatar 2022?

Dacă nu locuiești în România, asta nu înseamnă că nu ai acces la meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Toate țările au contracte de televizare, în majoritatea cazurilor meciurile fiind transmise gratuit, nu în sistem cu plată/PPV.