NewsSport

ACS Mediaș a învins FC Dumbrăveni cu 3 goluri marcate în inferioritate numerică

Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a învins AS FC Dumbrăveni cu scorul de 5-3, într-o partidă disputată sâmbătă dimineața la Mediaș. A fost a noua victorie consecutivă în campionat pentru medieșeni, care rămân pe prima poziție a clasamentului cu punctaj maxim.

ACS Mediaș a început partida disputată duminică de la ora 16:00 în deplasare în formula Paul Florea, George Cucerzan, Cristian Avram, Cristian Țala, Bogdan Jica, Andrei Bîrsan, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Giuliano Țili, Sorin Zomant și Cristian Pajco.

Formația vizitatoare a fost prima care a punctat pe tabela de marcaj. AS FC Dumbrăveni a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 13, pe care a și reușit să o transforme. Peste opt minute formația gazdă a reușit egalarea. Sorin Zomant a înscris pentru 1-1. În minutul 28 a venit și golul al treilea al partidei, marcat tot de echipa din Dumbrăveni.

Scorul pauzei: de 2-1 pentru formația vizitatoare

Tot AS FC Dumbrăveni a marcat prima și în debutul reprizei secunde, după o greșeală a portarului medieșenilor. Sorin Zomant a marcat pentru 2-3 în minutul 55, iar apoi peste alte zece minute același jucător a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat. Deși în inferioritate numerică, atât pe teren cât și pe tabelă, medieșenii nu au cedat inițiativa, iar în minutul 70, Andrei Moldovan, jucător intrat după pauză a reușit să egaleze la 3.

Peste alte două minute, ACS a trecut pentru prima dată în această partidă în avantaj, după ce Cristian Avram a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă pentru formația sa. În minutul 83, Levente Toth a dus scorul la 5-3 pentru gruparea de pe Târnava Mare care a câștigat în cele din urmă partida, mai greu decât s-ar fi așteptat.