GeneralRecente

Restricțiile de circulație pe strada Doamna Ghica. Se montează ultimele piese ale tablierului de la pasaj

O partiune a străzii Doamna Ghica este închisă circulației auto, informează Primăria Capitalei. Măaura este necesară în condițiile în care la pasajul din zonă se montează ultimele elemente metalice ale tablierului.Pasajul Doamna Ghica Foto: Arhivă

Pasajul Doamna Ghica Foto:

“Se montează ultimele elementele metalice ale tablierului de la Pasajul Doamna Ghica. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, este necesară închiderea circulaţiei auto pe str. Doamna Ghica, de la intersecţia Şoseaua Colentina cu str. Doamna Ghica, până la str. Gherase, sensul de mers spre Piaţa Delfinului”, informează PMB, citată de Agerpres.

Restricţiile se vor aplica în două etape, după cum urmează:- din data de 14 februarie, ora 4:00, până în data de 15 februarie, ora 24:00;- din data de 19 februarie, ora 4:00, până în data de 22 februarie, ora 24:00.

ADVERTISINGPlayvolume

00:00/01:00adevarulTruvidfullScreen

“După aşezarea pe poziţia finală a ultimelor elemente metalice componente ale tablierului, se va reveni la restricţiile de circulaţie actuale. Reamintim că trecerea de pietoni a străzii Doamna Ghica situată în vecinătatea băncii Raiffeissen este în continuare desfiinţată şi va fi redeschisă traficului pietonal după finalizarea sudurilor din zona respectivă”, menţionează PMB.