Bauturi

Expresiile Carpathian Single Malt Whisky Cognac, Ruby Port și Amarone, distinse cu aur la World Whisky Masters

Expresiile Carpathian Single Malt Whisky Cognac, Ruby Port și Amarone au fost distinse cu AUR la World Whisky Masters 2023.

În timp ce expresiile Fetească Neagra, Madeira, Burgundy, Commandaria și Vradiano au primit medalii de argint.

“Aceste distincții reprezintă o recunoaștere importantă a calității primului whisky single malt din România şi o recompensă binemeritată pentru echipa.

Felicitări creatorilor, Dr. Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group și Master Distiller-ul Allan Anderson.

Precum și întregii echipe care a lucrat pentru a aduce consumatorilor din întreaga lume, primul whisky single malt din România”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.

Prestigioasa publicaţie britanică The Spirits Business a scris: “O altă medalie de aur a fost acordată, de asemenea, whisky-ului românesc Carpathian Single Malt Whisky Cognac Cask Finish, apreciat pentru “maltozitatea sa plăcută” la nivel olfactiv și pentru notele de “ciocolată, malț, cereale și fructe roșii”.

Lansat în 2008, World Whisky Masters recompensează excelența în producția de whisky, la nivel internațional.

Competiția este organizată în Marea Britanie și anul acesta a adunat producători din întreaga lume, din țări precum Canada, Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Danemarca, Norvegia, Cehia, Japonia, India, Taiwan și Africa de Sud.

Mai multe despre competiţie, aici : https://www.thespiritsbusiness.com/…/the-world-whisky…/

Descoperiti toate aceste expresii și restul portofoliului Carpathian Single Malt. Vă recomandăm să le încercați pe toate și să vă alegeți preferatul!