EntertainmentRecente

„Ape curate asumate”. Bucurie si desene stȃngace inspirate

De Ziua Internaţională a Stȃngacilor (13 august), am continuat provocarea de anul trecut, lansand  si in acest an concursul de desene stangace, „Armonia Apei  #apecurateasumate”.

Am primit de la voi, ȋn perioada 13-20 august, desene haioase făcute cu mȃna stȃngă, ȋn cadrul concursului eveniment „Ape curate asumate”, susţinut de Aqua Carpatica. Viziunea fiecaruia despre elementul apa este unic si reflecta emotiile interioare personale, prin culorile si formele asternute pe hartie sau, de ce nu, direct pe obiectele sau pe zidurile aflate in vecinatate.

Intre timp, nu am stat locului asteptand email-urile cu desenele participantilor, ci am cautat, alaturi de voi, armonia apei! Echipa „Tot ceea ce este” a descoperit si alte desene inedite realizate pe cladirilele casutelor grecesti!

Dar, nu inainte de a ne intalni cu copiii in parcul IOR Bucuresti (pe 16 august), unde i-am provocat sa deseneze… stangaci. Caldura nu ne-a lasat sa uitam nici o clipa de necesitatea unei hidratari corecte, care ne-a fost asigurata de apa Aqua Crapatica.

Asa cum am promis, va anuntam cele mai haioase 3 desene primite in cadrul concursului avand ca tematica „Armonia apei”. Acestea au fost realizate de:

Neagu Florentina (Galati)

Alexandru Jicu (Bacau)

Marian Prastean (Deva)

Multumim tuturor celor care ne-au trimis desenele si speram ca acest act terapeutic i-a adus mai aproape de armonia propriilor ape interioare. Sa ne reamintim permanent de APA, aceasta resursa vitala care ne insoteste permanent, atat in interior, cat si in exterior. Sa o pastram impreuna cat mai curata!

Evenimentul Ape curate asumate este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).