Zodii și culori. Ce să porți în 2023 pentru a atrage dragostea

Culorile au un impact mai mare decât am crede în viața noastră de zi cu zi. Ne fac să intrăm rapid în anumite stări sau pot accentua trăirile pe care le avem. Fiecare are o semnificație anume – știm deja că roșu este asociat cu iubirea. Numai că, în 2023, zodiile vor atrage dragostea și prin intermediul altor nuanțe.

Nu toți oamenii simt la fel. Pentru unii, iubirea înseamnă săruturi fierbinți și îmbrățișări pătimașe, iar pentru alții poate înseamna gelozie, pasiune și un gram de orgoliu. Anumite persoane asociază acest sentiment cu puritatea, respectul, admirația, credința, iar altele cu lupta, dominația și ambiția puternică. Toate aceste valori și gesturi au un corespondent în spectrul culorilor, așa că trebuie neapărat să afli pe ce se vor baza relațiile tale amoroase în viitor.

Iată ce nuanță are iubirea pentru tine în 2023, în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec
Ești pasional/ă și ai un temperament puternic – vei găsi dragostea prin intermediul unor culori calde precum roșu, galben și portocaliu.

Taur
Vei avea noroc în viața amoroasă dacă începi să porți haine în nuanțe de roz, verde sau albastru. Te vor scoate din anonimat și te vor ajuta să atragi atenția.

Gemeni
Galben aprins, albastru deschis și argintiu sunt călăuzitoarele tale pe un nou drum spre adevărata iubire. Poartă-le cu încredere și îți vei găsi sufletul pereche mai repede decât te poți aștepta.

Rac
Tu ar trebui să te orientezi către ținute pe nunațe de alb, albastru sau verde. Aceste culori care “emană” prospețime te pot propulsa direct în atenția persoanei pe care vrei să o cucerești.

Leu
Culorile ce îți vor aduce noroc în dragoste în 2023 sunt fix acelea asociate semnului zodiei tale – auriu, galben și portocaliu. Poartă-le exact așa cum își poartă un rege coroana și lasă-le să te ducă mai aproape de jumătatea ta.

Fecioară
Poate nu crezi în asocierea dintre sentimente profunde și culori, dar te vei convinge în curând că nu este o glumă. Dacă te îmbraci în argintiu și în albastru deschis, vei găsi fericirea pe care o căutai de multă vreme în plan amoros.

Balanță
Rozul închis, verdele și albastrul îți vor aduce energie pozitivă, noroc și prosperitate. Este imposibil să nu atragi oameni iubitori în preajma ta când te simți bine și le transmiți cele mai bune vibrații!

Scorpion
Portocaliul, roșu sau galben – care îți place mai mult? Ai de unde alege, fiindcă toate aceste nuanțe sunt pentru tine și vor contribui la împlinirea ta în plan amoros în anul 2023.

Săgetător
Vei fi lângă persoana iubită când vei începe să porți violet, roșu și albastru – aceste culori puternice sunt cele care vor atrage toată iubirea pe care o meriți.

Capricorn
Pentru tine, culorile închise înseamnă dragoste, fiindcă vezi acest sentiment ca pe ceva extrem de serios. Niciodată nu iei iubirea ca pe o joacă, așa că transmiți ceea ce simți cu ajutorul albastrului închis și al negrului intens.

Vărsător
Negru, albastru, verde și portocaliu te vor face să te simți în largul tău și să ai mai multă încredere în tine. Îndrăznește să porți toate aceste culori, fiindcă, mai ales combinate, evidențiază stilul tău revoluționar.

Pești
Pentru noroc în dragoste, ar trebui să îmbraci ținute colorate, dar să te axezi pe albastru și violet. Ambele reprezintă profunzimea iubirii pe care o ai de oferit.