FashionFemeiStyleTOP STORIES

Ingrediente prin care poți cuceri orice femeie

Misterul prin care poți cuceri o femeie a fost dintotdeauna amplu dezbătut, pentru a se ajunge la rețeta perfectă. Bineînțeles că o rețetă ideală, de necombătut nu există, pentru că, fiecare femeie este unică în felul ei. Iar această unicitate are la bază temperamentul, caracterul, vârsta, traumele trecutului, nivelul de educație, așteptările legate de viitor, carieră etc.

Din experiența de la cabinet, pot spune însă că sunt anumite ingrediente ce îți pot asigura succesul, în cazul în care vei ține cont de ele.

Protecție
Fiecare femeie își dorește să se simtă protejată de partenerul ei. Această protecție se poate manifesta diferit, în funcție de fiecare femeie în parte. Însă, discutând la modul general, protecția bărbatului ar trebui să se manifeste prin următoarele elemente:
Protecție financiară, ceea ce înseamnă că ar fi bine să aveți un anumit nivel al veniturilor care să o lipsească de grija zilei de mâine, putând astfel să se gândească la o casă frumoasă sau la vacanțe și ieșiri ce vă pot înfrumuseța zilele petrecute împreună.
Protecția fizică este importantă pentru a ști că se poate baza pe voi, oriunde mergeți, fără să simtă că ar putea fi în pericol în vreun fel.
Prietenii și cunoștințele pe care bărbatul dar și partenera lui, se poate baza în situațiile dificile: un medic, un avocat, un profesor cu care vă puteți sfătui atunci când aveți nevoie.
Poziția socială, rolul social sunt de asemenea elemente prin care femeia se poate simți protejată. Un bărbat cu o poziție socială bună are și venituri peste medie, dar are și posibilitatea de a avea acces la anumite medii ce pot facilita cuplului o soluție în cazul în care se vor confrunta cu anumite probleme. Mai mult decât atât, această poziție îi oferă și femeii vizibilitate, ajutând-o să își crească stima de sine.