Neatent la volan, a provocat un accident cu 3 mașini implicate

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs duminică dimineața pe Hula Bradului. Un bărbat în vârstă de 40 ani din Galați a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism care circula din sens opus.

Un bărbat neatent la volan a provocat un accident cu 3 mașini implicate.

,,La data de 18 decembrie, în jurul orei 08:00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la km. 295+500 de metri, Hula Bradului, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția de la condus, un gălățean în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Avrig, componente din cele două mașini fiind proiectate într-un alt autoturism condus în spatele mașinii lovite, de către un brașovean în vârstă de 24 de ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a pasagerei din același auto, o tânără în vârstă de 20 de ani, tot din Avrig, ambele femei fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, tip B și tip C (cu medic) la acest accident. De asemenea, la locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu.

Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au asistat medical trei victime, un bărbat de 40 ani care a refuzat transportul la spital, o femeie de 20 ani cu traumatisme de membre inferioare și superioare și o femeie de 40 ani cu traumatism toracic. Tânăra de 20 de ani a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SAJ, iar femeia de 40 ani a fost transportată de către ISU.