Modă masculină

Eleganță sportivă, inspirație de star rock, culori pastelate – acestea sunt doar câteva dintre tendințele principale și surprinzătoare pentru primăvara-vara 2022 în moda masculină. Ce am mai putut vedea pe podiumurile celor cei mai importanți designeri din industria modei? Elemente ale garderobei masculine cu care ne-am obișnuit în sezoanele anterioare. Printre acestea se numără cu siguranță seturile stilate, articolele vestimentare cu carouri și vestele.

Ținutele monocolore, în nuanțe de roz bombon, fistic sau bej, au adus o gură de aer proaspăt pe podiumurile de modă masculine pentru primăvara-vara 2022 și au anunțat una dintre cele mai importante tendințe ale sezonului – pastelurile. Este vorba mai ales de costumele în culori pastelate, dar și seturile formate din bermude și bluze sau veste s-au bucurat de popularitate. Pantalonii de costum largi au fost asortați cu tricouri polo și geci cu guler. Cele mai interesante surse de inspirație pentru total look-urile pastelate pentru bărbați pot fi găsite pe podiumurile celor de la Etro, Dior și Fendi.

Te poți simți atât elegant, cât și relaxat atunci când optezi pentru athleisure sau, în sens colocvial, pentru eleganță sportivă. Creatorii de modă duc acest mix ideal la un nivel superior și prezintă pe podiumurile de primăvară/vară 2022 o mulțime de astfel de combinații pentru bărbați. Nemuritoarea geacă bomber este combinată cu bermude, pantalonii largi tip pijama sunt asortați cu tricouri sau cămăși, în timp ce modelele mai elegante sunt asortate cu bluze, hanorace și șepci de baseball. Unde găsești cele mai la modă inspirații în acest climat? În colecțiile caselor de modă Armani, Solid și Deveaux.