Top 7 culori de păr. Ce se poartă în 2022

Atunci când vorbim despre culoarea părului, anul 2021 a reprezentat o adevărată explozie de tonuri calde. De la blondul lui Billie Eilish, până la nuanțele subtile de ghimbir ale lui Gigi Hadid, s-a încercat totul. Anul 2022, însă, oferă o mulțime de trenduri interesante pentru colorarea părului, de la șuvițele în tonuri de cupru, până la negru intens și nuanțe pastelate de roz.

Și cum începutul de an este, de regulă, o perioadă în care ne dorim să facem tot felul de schimbări în materie de look, trebuie să știi ce culori sunt în trend. Dacă o schimbare de look se află pe lista de dorințe pentru acest an, descoperă în rândurile următoare top 7 culori de păr care se poartă în 2022!

1. Blond miere cu tonuri de cupru

Blondul miere cu tonuri de cupru este o combinație perfect echilibrată între blondul auriu și tonurile de cupru intens. Nuanța de păr obținută îți va oferi un plus de strălucire și îți va permite, în același timp, să testezi nuanțe discrete de roșcat, fără a face o schimbare radicală. Aflată la limita dintre blond și șaten, această nuanță de blond este ușor de întreținut și este ideală pentru persoanele cu pielea ușor măslinie, obișnuite cu nuanțele de șaten, dar care doresc o schimbare de look în direcția blondului.

2. Blond deschis auriu

Îți este cunoscută nuanța de blond deschis, cu tonuri aurii, pe care o au de regulă copiii mici? Atunci cu siguranță vei recunoaște blondul deschis auriu, o culoare de păr în trend în 2022. Această culoare reușește să ofere căldură chipului și să îndulcească trăsăturile, fiind opțiunea ideală atunci când vrei să înlături câțiva ani de pe chipul tău. Sugerează stilistului tău să se axeze mai mult pe obținerea unei culori de blond pal auriu, mai degrabă decât un blond cu reflexii gri, care te poate îmbătrâni. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Top 7 culori de păr care se poartă în 2022